Menú Fin de Año 2018

By 6 noviembre, 2017Navidad

Menú Fin de Año, día 31

Para Picar

  • Coca de Folgueroles con tomate y aceite de oliva virgen extra
  • Jamón ibérico de bellota
  • Uramaki de anguila
  • Steak tartar de solomillo estilo Bimba’s
  • Foie mi-cuit con mermelada de higos y pan de naranja

Entrante

  • Canelón de rape y carabineros con su jugo

Segundo

  • Suprema de rodaballo con verduritas, perlas de yuzu y puré de remolacha
    • y
  • Sorbete de lulo
    • y
  • Solomillo de buey con cremoso de patata, trigueros y salsa de trufa

Postre

  • Tres chocolates en texturas

Bodega

  • José Pariente Magnum D.O. Rueda (verdejo)
  • La Montesa Magnum D.O.Ca. Rioja (garnacha, tempranillo, masuelo)
  • Torelló Brut Nature Gran Reserva Magnun D.O. Cava (macabeu, xarel·lo, parellada)

Agua mineral y café

  • Petit fours
  • Uvas de la suerte y cotillón
  • DJ hasta la madrugada

98€ (IVA Incluido)

  • Este menú sólo es válido para la cena de Nochevieja, el día 31 de diciembre
  • En caso de intolerancia o alergia alimentaria comuníquelo a nuestro personal

Per Picar

  • Coca de Folgueroles amb tomàquet i oli d’oliva verge extra
  • Pernil ibèric de gla
  • Uramaki d’anguila
  • Steak tàrtar de filet estil Bimba’s
  • Foie mi-cuit amb melmelada de figues i pa de taronja

Entrant

  • Caneló de rap i gambots amb el seu suc

Segon

  • Suprema de turbot amb verduretes, perles de yuzu i puré de remolatxa
    • i
  • Sorbet de lulo
    • i
  • Filet de bou amb cremós de patata, espàrrecs de marge i salsa de tòfona

Postres

  • Tres xocolates en textures

Celler

  • José Pariente Magnum D.O. Rueda (verdejo)
  • La Montesa Magnum D.O.Ca. Rioja (garnacha, tempranillo, masuelo)
  • Torelló Brut Nature Gran Reserva Magnun D.O. Cava (macabeu, xarel·lo, parellada)

Aigua mineral i cafè

  • Petit fours
  • Raïm de la sort i cotilló
  • DJ fins a la matinada

98€ (IVA Incluido)

  • Aquest menú només és vàlid per al sopar de Cap d’Any, el dia 31 de desembre
  • En cas d’ intolerància o al·lèrgia alimentària comuniqui-ho al nostre personal